Wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs

Testimonials

"Het onderwijsteam onderscheidt zich door de specifieke en diepgaande kennis van de onderwijsbranche. In combinatie met servicegerichtheid en klantvriendelijkheid maakt dat het onderwijsteam tot een betrouwbare partner."

L.G.M. van der Pol
Hogeschool HAS Den Bosch

Lees verder

Verzuim en ziektekosten

Medewerkers zijn uw menselijk 'kapitaal'. Zij maken het onderwijs mogelijk. Daarom wilt u goed voor hen zorgen. Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld met verzuim en (collectieve) ziektekosten.
Onderwijs

Wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs

Wat doet u om de risico’s van schade door brand en aansprakelijkheid binnen uw universiteit of HBO-instelling beheersbaar te houden? En hoe gaat u om met de zorg voor uw medewerkers en studenten? Beginnen uw studenten bijvoorbeeld goed verzekerd aan een (internationale) studie of stage? Allemaal zaken waarover wij graag onze specialistische kennis met u delen.

Wat heeft u nodig?

  • Een compleet beeld van uw risico's
  • Advies over preventie en beheersmaatregelen
  • Verzekeringsoplossingen op maat

Wat biedt Meeùs Onderwijs u?

Meeùs Onderwijs biedt u overzicht, inzicht en ondersteuning bij al deze stappen. Onze specialisten weten wat er leeft binnen het wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs. Ze bieden u passend verzekeringsadvies, helpen u snel en efficiënt bij schade en informeren u proactief over ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en productontwikkeling.

Aanbesteden

Bent u verplicht uw gebouwenverzekering Europees aan te besteden? Onze specialisten begeleiden graag het hele aanbestedingstraject voor u, zorgvuldig en transparant.

Meer weten?

Neem dan contact op met de specialisten van Meeùs Onderwijs. Zij staan voor u klaar en nemen graag uw zorgen uit handen.

Neem contact op