Ziektekosten

Wat u in 2016 écht moet weten over de Wet BeZaVa

Ziektekosten

Een collectieve zorgverzekering is voor uw medewerkers een mooie aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarde. Het beheren van collectieve zorgcontracten voor bedrijven en instellingen behoort tot de kernactiviteiten van Meeùs. We geven advies over passende collectieve zorgverzekeringen en bieden u het gehele jaar kosteloze dienstverlening bij deze zorgverzekering.

Wat doen we voor u?

Heeft u nog geen collectieve zorgverzekering via Meeùs? Laat u door ons adviseren en kies voor ons als intermediair. Onze toegevoegde waarde:
  • we zijn onafhankelijk aanspreekpunt voor al uw vragen en die van uw medewerkers;
  • aan het einde van de contractperiode onderhandelen we met uw zorgverzekeraar over de verlenging van uw contract. En eventueel met andere zorgverzekeraars mocht dit nodig zijn;
  • we informeren uw medewerkers over de collectieve zorgverzekering, uiteraard in overleg met u;
  • we houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt;
  • u ontvangt onze speciale nieuwsbrieven met actuele thema’s.
Ook kijken wij graag samen met de zorgverzekeraar naar de mogelijkheden op het gebied van verzuim en preventie. De inzet van een leefstijlcoach, een bedrijf-gezondheidsadviseur of een periodiek medisch onderzoek (PMO) zijn hier voorbeelden van.

Meer weten?

Neem contact op met de specialisten van Meeùs Onderwijs voor meer informatie. Zij staan voor u klaar en nemen graag uw zorgen uit handen.

Neem contact op