Testimonials

Contact

Wilt u contact om een vraag
te stellen, een opmerking te plaatsen of voor een
vrijblijvende offerte?

contactformulier

WO/HBO

Deskundig
"Het onderwijsteam staat voor persoonlijke en directe contacten, deskundigheid van medewerkers in relatie tot onderwijsverzekeringen en de scherpe premie."
L.G.M. van der Pol, Hoofd Financiële zaken, Hogeschool HAS Den Bosch

MBO

Vaste contactpersonen
"In onze organisatie werken ongeveer 1500 mensen. Soms komen mijn collega’s met vragen over verzekeringen waar ik niet altijd het antwoord op weet. Ik vind het prettig dat ik dan kan rekenen op mijn vaste contactpersonen bij Meeùs Onderwijs. Ik kan Saskia en Robbert Jan vrijwel altijd direct bereiken. Meestal hebben ze het antwoord op mijn vraag paraat. Maar ook als ze even iets moeten opzoeken, zorgen ze dat ik snel antwoord kan geven op de vragen van mijn collega’s. Die korte lijnen werken erg prettig. Ook kan ik in geval van schade, wanneer dat echt nodig is, rechtstreeks contact opnemen met een schadebehandelaar. Die schakelt daarna snel met alle betrokken partijen, waardoor het vertrouwen ontstaat dat de schade snel en adequaat wordt opgepakt. Vooral wanneer er sprake is van letsel of wanneer de schade omvangrijk is , neemt dat waar mogelijk zorg en onrust weg en dat helpt ons de relatie met stagebedrijven, studenten en ouders goed te houden."

Hans Steneker, Contractmanager verzekeringen, Summa College in Eindhoven


Alle informatie is up-to-date
"Voor de informatievoorziening richting studenten, ouders en stagecoördinatoren kan ik rekenen op Meeùs Onderwijs. Vanaf ons intranet verwijs ik veel direct door naar de website onderwijsverzekeringen.nl. Alle informatie is up-to-date en alles wordt in duidelijke taal uitgelegd. Als mensen dan toch nog vragen hebben, kunnen ze rechtstreeks contact opnemen met het team specialisten van Meeùs. Natuurlijk weet ik zelf ook wel het een en ander, maar het is goed dat de advisering nu ligt waar het hoort. Vooral met ingrijpende zaken, zoals repatriëring, is het prettig dat Meeùs rechtstreeks contact onderhoudt met studenten en ouders. Dat werkt voor alle partijen het beste."

Eef Boss, Beleidsmedewerker, Rijn IJssel

Persoonlijk en direct contact
"Het onderwijsteam staat voor persoonlijke en directe contacten, deskundigheid van medewerkers in relatie tot onderwijsverzekeringen en de scherpe premie."

Anne Hartkamp, Hoofd Financiële zaken, Nordwin College

VO

Toegevoegde waarde
"Saskia denkt met ons mee en dat heeft toegevoegde waarde voor onze organisatie. Vragen worden binnen een paar uur beantwoord. Ook is ze pro actief: ze informeert ons tijdig over veranderende wet- en regelgeving op het gebied van verzekeringen en vertaalt dat onmiddellijk in bruikbare adviezen. Kortom, de dienstverlening van Meeùs Onderwijs gaat veel verder dan alleen een verzekering regelen."

Marleen Quaak, Juridisch adviseur, Stichting Boor

Waardevolle partner

"Het onderwijsteam is een hele waardevolle partner omdat zij haar onderwijservaring deelt en periodiek met ons de verzekeringsportefeuille doorneemt en toelicht."

Mevrouw Tienhoven, Hoofd Financiën, Minkema College

PO

Prettig dat iemand naast je staat
"Ik vind het heel prettig dat Saskia elk jaar even langskomt om de verzekeringen te checken. Het gaat haar tijdens die gesprekken niet alleen maar om het sluiten van nieuwe verzekeringen. Ze attendeerde ons ook op een verzekering die voor ons onnodig was. Die hebben we daarop meteen kunnen stopzetten. Het is wel zo prettig dat er iemand naast je staat en je er niet alleen voor staat. Soms lopen we tegen nieuwe uitdagingen aan, zoals het feit dat we onze ICT collectief gaan inkopen in plaats dat elke school dit zelf regelt. Dit soort ontwikkelingen hebben grote impact, ook op onze verzekeringen. Haar collega Robbert Jan vindt dan altijd een passende oplossing voor ons."

Brigitte Visser, directeur bestuursbureau Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort (KPOA)

Proactief
"Het onderwijsteam is proactief, informerend en geeft mogelijke valkuilen aan."
Mario Zanoni, Manager Operations, NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing