Inventaris

Gebouwen
De waarde van de inventaris neemt zeker door de digitalisering en de komst van kostbaar presentatiemateriaal flink toe op onderwijsinstellingen. Het is daarom van belang dat de totale waarde van uw inventaris is verzekerd op basis van een reële taxatie.

Elektronica

Een onderdeel van de inventaris om extra aandacht aan te schenken is elektronica. Laat iemand een laptop vallen of morst iemand koffie over het toetsenbord? Dan is dat niet verzekerd op een inventarisverzekering. Hiervoor biedt een aanvullende elektronicaverzekering uitkomst.

Zorg dat u en uw studenten snel weer aan de slag kunnen na schade?

Om uw onderwijsinstelling te beschermen tegen hoge kosten na een brand, overstroming of inbraak is een goede inventarisverzekering onontbeerlijk. Op die manier kunnen u en uw studenten snel weer over tot de orde van de dag.

Meer weten?

Meeùs adviseert u graag over een goede inventarisverzekering op maat. Op basis van een reële taxatie van de totale waarde van uw inventaris, met een ruime dekking en een scherpe premie. De specialisten van Meeùs Onderwijs vertellen u er graag meer over. Neem contact op met de specialisten van Meeùs Onderwijs. Zij staan voor u klaar en nemen graag uw zorgen uit handen.

Neem contact op
  • Door een hevige brand in de schoolkantine is alle keukenapparatuur vernietigd.
  • Er is 's nachts ingebroken op school en alle computers zijn ontvreemd.

Onze leerlingen mogen de laptop mee naar huis nemen, is dit verzekerd?

Het digitale schoolbord is niet goed aan de muur bevestigd en daardoor gevallen. Is dit verzekerd?