Middelbaar Beroepsonderwijs

Testimonials

"Ik vind het prettig dat ik dan kan rekenen op mijn vaste contactpersonen bij Meeùs Onderwijs."

Hans Steneker
Summa College

"Vooral met ingrijpende zaken, zoals repatriëring, is het prettig dat Meeùs rechtstreeks contact onderhoudt met studenten en ouders."

Eef Boss
Rijn IJssel

Lees verder

Verzuim en ziektekosten

Medewerkers zijn uw menselijk 'kapitaal'. Zij maken het onderwijs mogelijk. Daarom wilt u goed voor hen zorgen. Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld met verzuim en (collectieve) ziektekosten.
MBO

Middelbaar Beroepsonderwijs

Elke AOC, ROC en andere MBO-instelling loopt specifieke risico’s. Veel voorkomende schades kosten u ongemerkt veel geld. En bovendien draagt u de zorg voor uw leerlingen en medewerkers. Voor bij het lopen van praktijkstages of het opzetten van een stagebedrijf krijgen zij te maken met uiteenlopende risico’s. Allemaal zaken waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken

Wat heeft u nodig?

  • Een compleet beeld van uw risico's.
  • Advies over preventie en beheersmaatregelen.
  • Verzekeringsoplossingen op maat.
  • Efficiënte behandeling van uw schade.

Wat biedt Meeùs Onderwijs u?

Meeùs Onderwijs biedt u ondersteuning bij al deze stappen. Onze specialisten weten wat er leeft in het middelbaar beroepsonderwijs en kennen de risico’s. Ze bieden u passend verzekeringsadvies, helpen u snel en efficiënt bij schade en informeren u proactief over ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en productontwikkeling.

Aanbesteden

Bent u verplicht uw gebouwenverzekering Europees aan te besteden? Onze specialisten begeleiden graag het hele aanbestedingstraject voor u, zorgvuldig en transparant.

Meer weten?

Neem dan contact op met de specialisten van Meeùs Onderwijs. Zij staan voor u klaar en nemen graag uw zorgen uit handen.

Neem contact op