MeeùsFitClub: hardlopen, wandelen en fietsen

Geplaatst op : 16 juni 2017
MeeùsFitClub: hardlopen, wandelen en fietsen

Houdt u van hardlopen, wandelen of fietsen? En bent u een zakelijke relatie van Meeùs? Meld u dan gratis aan voor de MeeùsFitClub! Volg onze trainingen en clinics en doe samen met bijna 2000 andere leden mee met landelijke en lokale sportevenementen!


Bekijk onze video!

Wij vinden het belangrijk dat u zich financieel én fysiek fit voelt. Dat laten we u graag zien in onze nieuwe video! Bekijk in anderhalve minuut wat de MeeùsFitClub is en waar we voor staan. U krijgt bovendien alvast een voorproefje van de geweldige sfeer bij de evenementen waar we aanwezig zijn.


Meeùs helpt u verder met uw gezonde leefstijl

De MeeùsFitClub (voorheen de MeeùsRunClub) is onderdeel van Meeùs. Met de MeeùsFitClub dragen wij sportief bij aan de gezonde levensstijl van onze zakelijke relaties en medewerkers. Bij de grote, landelijke sportevenementen bent u onze VIP-gast en leggen we u met veel plezier in de watten:

  • Toegang tot de MeeùsFitClub-lounge
  • Culinair programma
  • Masseurs
  • Parkeermogelijkheden
  • Officieel MeeùsFitClub-shirt

Onze ambassadeurs: Erben Wennemars en Marko Koers

Oud-schaatser Erben Wennemars is ambassadeur van de MeeùsFitClub. Erben geeft met Olympisch ex-atleet Marko Koers clinics voor de MeeùsFitClub. Natuurlijk loopt en fietst Erben ook regelmatig mee tijdens evenementen. Marko Koers helpt u bij uw voorbereiding met technische trainingen.


Enthousiast? Word lid van de MeeùsFitClub!

Vindt u gezond leven en bewegen ook zo belangrijk? Schrijft u zich dan vandaag nog in voor de MeeùsFitClub. Dit is exclusief voor zakelijke relaties van Meeùs. We houden u via de mail op de hoogte van alle komende evenementen. Volg ons ook op social media voor het laatste nieuws.


Inschrijven MeeùsFitClub
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: