Meeùs Onderwijs geeft gastles

Geplaatst op : 6 mei 2016
Week van het geld

Ook dit jaar vond half maart de Week van het geld plaats. Het doel van deze themaweek is leerlingen te leren omgaan met geld. Door al jong te leren omgaan met geld, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Immers, jong geleerd is oud gedaan!


20 medewerkers geven gastles

In deze week hebben ruim 20 medewerkers van Meeùs een gastles gegeven. Zij gaven in de groep 6 tot 8 meer inzicht in risico’s en de mogelijkheden van verzekeren. Ook uw account manager, Saskia Knegtmans, heeft een gastles gegeven, op de Jan Ligthartschool in Tilburg.

Enthousiast

"Ik vond het heel leuk om weer voor de klas te staan”, vertelt Saskia enthousiast. “Zeven jaar geleden was ik zelf docent en was het mijn dagelijkse werk om groep 7 les te geven. Leuk natuurlijk om dat nu weer eens te kunnen doen, vooral om de kinderen wegwijs te maken in mijn huidige vak. Ze vonden het onderwerp interessant, deden enthousiast mee en waren fanatiek met het spel."

Creatieve ideeën

"De leerlingen kwamen zelf met nieuwe ideeën voor verzekeringen. Nieuw voor mij was de elektriciteitsverzekering. Op mijn vraag welk risico ze daarbij verzekerden was de reactie: ‘het duurder worden van de verwarmingskosten’, wat een prima idee lijkt…Ook de schoolverzekering werd genoemd. Toen kon ik uiteraard vertellen dat ze op hun school prima verzekerd waren via Meeùs. Ook volgend jaar ga ik weer met veel plezier een gastles geven!"

Meer weten?

Neem contact op met de specialisten van Meeùs Onderwijs voor meer informatie. Zij staan voor u klaar en nemen graag uw zorgen uit handen.

Neem contact op

Andere interessante artikelen:

Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: