Maak van uw zorg onze zorg!

Geplaatst op : 6 mei 2016
Maak van uw zorg onze zorg!

Heeft u een collectieve zorgverzekering, maar nog niet via Meeùs? Laat uw contract door ons beheren en maak kosteloos gebruik van onze dienstverlening! Benieuwd waar deze uit bestaat?


Eén aanspreekpunt

Wanneer uw collectieve zorgverzekering via Meeùs loopt, dan hebben zowel u als uw medewerker één onafhankelijk aanspreekpunt voor alle vragen en informatie. Bijvoorbeeld vragen over de inhoud van de huidige zorgverzekering, informatie over andere verzekeringspakketten of een vergelijking met andere zorgverzekeraars.

Wij nemen u het werk uit handen

Wanneer uw contract verloopt, onderhandelen onze specialisten voor u met uw zorgverzekeraar over de verlenging van uw contract. Voldoet het voorstel niet aan uw verwachtingen? Dan zoeken we samen naar een passend alternatief.

Informeren u en uw medewerkers

Gedurende het jaar houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt. Speciaal voor u verzorgt Meeùs hierover nieuwsbrieven. Tevens informeren we al uw medewerkers aan het einde van ieder jaar over de collectieve zorgverzekering, uiteraard in overleg met u. Op die manier zorgen we er samen voor dat zo veel mogelijk van uw medewerkers profiteren van het voordeel.

Extra dienstverlening zorgverzekeraar

De vitaliteit van uw medewerkers is voor u als werkgever waarschijnlijk een hot item. Zorgverzekeraars bieden daarom (vaak gratis) diensten aan, zoals de griepprik op locatie, fysiotherapie op de werkvloer en hulp bij stoppen met roken. Daarnaast informeren we u graag over de aanvullende diensten en producten die zorgverzekeraars bieden rondom verzuim. De inzet van een leefstijlcoach, een bedrijfsgezondheidsadviseur of een periodiek medisch onderzoek zijn hier voorbeelden van.

Meer weten?

Neem contact op met de specialisten van Meeùs Onderwijs voor meer informatie. Zij staan voor u klaar en nemen graag uw zorgen uit handen.

Neem contact op

Andere interessante artikelen:

Lees meer over:
Reacties (0)
Plaats een reactie via een van uw sociale netwerken
Resterend aantal karakters: